Lauwwarme aardappelsalade met

Hollandse garnaaltjes

Nodig

1 kg Snel aan tafel aardappelen

3 el citroenmayonaise

1 el dille, fijngehakt

150 g veldsla

250 g cherrytomaatjes, in partjes

2 sjalotten, fijngesnipperd

200 g Hollandse garnalen

4 pers / Hoofdgerecht / 20 Min

Bereiden

1 Schil of boen de aardappelen schoon en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 12-15 min. gaar. Klop de mayonaise met 2 el water glad. Voeg de dille en zout en peper naar smaak toe.
2 Giet de aardappelen af en spreid ze uit op een schaal. Schep de dillesaus door de lauwwarme aardappelen.
3 Meng de veldsla, de tomaatjes, de sjalot en de garnalen erdoor. Voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker met stokbrood.