
OP Z’N HOLLANDS KRIELTJES MET
Tuinkruidenboter
VAN KERVEL, BIESLOOK EN PETERSELIE
4 pers / Bijgerecht / 25 Min
Nodig
75 g ongezouten roomboter, op kamertemperatuur
2 el verse tuinkruiden, bijv. kervel, bieslook en peterselie, fijngehakt
1 teen knoflook
zeezout naar smaak
1 kg krieltjes
– vershoudfolie
KRIELTJES Op z'n duits
GEPOFTE KRIELTJES MET KRUIDENKWARK
Geroosterd Op z'n Italiaans
ROZEMARIJN KRIELTJES & ZEEZOUT
Gegrilde op z’n frans
Krieltjes op spies met Laurier en ui
Krieltjes op z’n spaans
Gebakken met Saffraanaioli
Bistro aardappeltjes mix
Bistroburger met aardappeltjes met zeezout, dijonaise en cornichons
Bistro aardappeltjes truffel
Truffelaardappeltjes met biefstuk
Bistro aardappeltjes rouge