Bereiden
2 Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 1 min. Schep de aardappel erdoor en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak nog 1 min. zachtjes.
4 Bestrooi de curry met de basilicumblaadjes en serveer met de rijst en geroosterde naan.
Zoete aardappel in
500 g zoete aardappelen
200 g pandanrijst
1 el zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1-2 el Thaise rode currypasta
1 blik kokosmelk (400 ml)
150 g tuinerwten (diepvries)
1 naan (brood)
2 el (Thaise) basilicumblaadjes
4 pers / Hoofdgerecht / 30 Min
2 Verhit in een wok de olie. Fruit de ui 1 min. Schep de aardappel erdoor en bak 2 min. mee. Voeg de currypasta toe en bak nog 1 min. zachtjes.
4 Bestrooi de curry met de basilicumblaadjes en serveer met de rijst en geroosterde naan.